free web stats

Geld besparen: iedereen kan het! 5 manieren waarmee jij geld kunt besparen!

Dit keer een keer een artikel dat niet direct gericht is op het verdienen van geld. Vandaag gaan we het namelijk hebben over besparen. Iedereen heeft namelijk wel dingen waar hij op kan besparen. Het geld wat je dan bespaart kun je weer uitgeven aan andere dingen.

Daarmee is geld besparen bijna net zo interessant als geld verdienen. Dit artikel zal aan de hand van de volgende onderwerpen vertellen hoe het mogelijk is om geld te besparen:

  • Kopen van goedkopere merken – geld besparen zonder kwaliteit in te leveren!
  • Jaag op aanbiedingen – zorg dat jij je spullen koopt op tegen de scherpste prijzen!
  • Abbonomenten opzeggen – ook jij betaald elke maand weer voor dingen die je niet gebruikt
  • Geld besparen op energie – een ongemerkte kostenpost!
  • Structureel geld verdienen, dan is besparen ook minder noodzakelijk!

Lees dit artikel en ook jij kunt zonder er voor te werken, maandelijks extra geld overhouden.

Kopen van goedkopere merken – geld besparen zonder kwaliteit in te leveren!

Een makkelijke manier van geld besparen is het kopen van goedkopere merken. Dit kan bijvoorbeeld in de supermarkt, door in plaats van bij de Appie bij de Lidl boodschappen te gaan doen.

Nu zul je misschien denken: ‘ja maar de kwaliteit is dan veel minder’. Dit hoeft echter niet altijd zo te zijn. Zo wordt Euroshopper bier op dezelfde manier gebrouwen als Bavaria bier. Alleen het water dat gebruikt wordt in het proces is bij Bavaria bier dieper op geboord

Bij je supermarkt uitgaven zul je niet direct super veel besparen. Maar over de lange termijn kunnen de kleine beetjes toch een hele hoop uitmaken. Maar als je sneller meer resultaat wilt zien van je besparingen dan kun je beter geld besparen op grotere uitgaven.

Op kleren is bijvoorbeeld veel geld te besparen. Waarom alles van Gucci en Ralph Lauren kopen als er ook prima goedkopere merken zijn? Vaak maakt het voor de kwaliteit niet uit! Oké, sommige mensen vinden het misschien minder cool, maar voor je portemonnee maakt het een hoop uit.

Hetzelfde geld voor elektronica. Er zijn zat goedkopere merken met dezelfde kwaliteiten als Apple, Samsung of Sony. Kijk eens naar wat reviews en je zult zien dat je echt goedkoper uit kunt zonder aan kwaliteit in te leveren.

Jaag op aanbiedingen – zorg dat jij je spullen koopt tegen de scherpste prijzen

Het klinkt nogal logisch: koop spullen als ze in de aanbieding zijn. Toch kun je op deze manier een hoop geld besparen. Hou de reclamefolders die in je bus komen goed bij in plaats van ze weg te gooien, misschien zitten er nog mooie kortingsbonnen bij.

Wil je een bepaald iets kopen maar heb je het nog niet a la minute nodig? Wacht dan tot er een aanbieding voorbij komt. Zo heb ik onlangs nog sokken voor minder dan een euro per paar (!) gekocht, puur door te wachten.

Op het internet zijn diverse sites met aanbiedingen te vinden. Op dailyoffers staan bijvoorbeeld veel dagaanbiedingen van verschillende sites in allerlei categorieën. Er zit vast af en toe wel iets bij wat je nodig hebt.

De site van supermarktaanbiedingen geeft alle aanbiedingen van de diverse supermarkten in Nederland. Vooral bij de dure, lang houdbare dingen (waar je dus op kunt wachten) kun je flink geld besparen. Voor bijvoorbeeld bier en wasmiddel komen regelmatig aanbiedingen langs waarvoor het de moeite is te wachten.

Abonnementen opzeggen – ook jij betaald elke maand weer voor dingen die je niet gebruikt

Vaste lasten hebben we allemaal. Maar er is een verschil tussen vaste lasten die noodzakelijk zijn en vaste lasten die niet noodzakelijk zijn. Op de laatste kun je geld besparen simpelweg door er op te korten.

Denk aan dingen als telefoon- en internetabonnementen. Zit jij vaak over je bundel heen of juist niet? Als je nooit bij moet betalen is het wellicht handig om kritisch naar je gebruik te kijken. Wie sms’t er nu nog nu er ook Whatsapp is? Dan kan die sms-bundel er ook wel af!

Ook dingen als tijdschriftabonnementen (hoe vaak lees je het?), computerspellen (speel je World of Warcraft nog wel eens?) en het lidmaatschap van de sportschool (dat was een goed voornemen met oud en nieuw!) zijn dingen waar je geld op kunt besparen.

Als je deze dingen wel veel gebruikt dan moet je ze natuurlijk niet opzeggen. Maar misschien zijn er voor jou economischere oplossingen beschikbaar, zoals een strippenkaart voor de sportschool of het af en toe los kopen van tijdschriften.

Geld besparen op energie – een ongemerkte kostenpost

In de vorige paragraaf hadden we het over vaste lasten die niet noodzakelijk zijn. Maar ook op vaste lasten die wel noodzakelijk zijn valt soms iets te besparen. Dit is het geval bij energie, je bepaalt namelijk zelf je eigen energiegebruik.

In eerste instantie kun je dit wat beperken door bijvoorbeeld minder (lang) te douchen en de verwarming niet te hoog te zetten (trek warme kleren aan). Wie weet kun je wel douchen op het werk, dan heb je zelf de kosten niet.

Maar ook door investeringen kun je uiteindelijk besparen op je energiekosten. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Vloerisolatie
  • Tochtstrip bij de deur
  • Zonnepanelen om zelf energie op te wekken
  • Etc.

Als je deze methodes toepast kun je ook op energie aardig besparen. Dit kan voor een gemiddeld huishouden al snel enkele tientallen euro’s per maand schelen.

Op zoek naar andere manieren om geld over te houden? Kijk dan op de website hougeldover.nl

Structureel geld verdienen, dan is besparen ook minder noodzakelijk!

Hoe mooi geld besparen ook is, het mooiste is natuurlijk als je helemaal niet hoeft te besparen en toch geld hebt voor de dingen die je wilt hebben. Dit kan nu, namelijk met het videoprogramma Geldgorilla geheimen. In dit programma leer je aan de hand van video’s hoe je structureel geld kunt verdienen.

Binnen de kortste keren kun je zonder technische kennis en geld al snel minimaal €2950,- per maand vanuit huis verdienen. Klinkt goed toch? Laat deze kans daarom niet liggen en meld je snel aan voor het programma!

 

Meer informatie

Ontdek de methode om €2950 vanuit huis te verdienen, zonder technische kennis

Alex & Frank hebben een geniale methode opgezet om online geld te verdienen.

Je hebt geen technische kennis nodig, geen opleiding of diploma, geen startkapitaal. Daarnaast het relatief weinig geld en moeite.

Verdien €2950 Vanuit Huis Zonder Technische Kennis, Kosten Of Website

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *