Misschien ben je er al mee bekend, maar er zijn systemen om backlinks automatisch te genereren. En hoe verleidelijk het ook klinkt (het scheelt natuurlijk veel werk en tijd!), begin er niet aan! Ik zal je uitleggen waarom.

Hoe werkt het?

Er zijn programma’s die je kunt kopen om het maken van backlinks te automatiseren. Wanneer je deze hebt aangeschaft, vul je de gevraagde gegevens in. Bijvoorbeeld op welk keyword je wilt ranken, je geeft een titel aan de link etc. Het programma gaat dan aan het werk en begint met het maken van backlinks. Sommige zijn zelfs zo geautomatiseerd, dat zij zelfs de mailtjes beantwoorden.

Waarom kun je dit soort programma’s beter niet gebruiken?

Er zijn verschillende redenen waarom je geen geld moet uitgeven aan dit soort programma’s;

–          Ten eerste zijn deze programma’s vaak Engelstalig, en niet Nederlands. Wanneer je een Nederlandse webwinkel of website hebt, zijn Nederlandse linken waardevoller dan linken op sites met een andere taal.

–          Omdat slecht onderhouden websites vaak toegankelijker zijn voor het verkrijgen van backlinks, zal je meer links krijgen op crappy websites. Dit is dus helemaal niet goed voor de vindbaarheid in de zoekmachines.

–          Vaak probeert het programma backlinks te plaatsen bij blogs zoals deze. (Dat is echt superirritant, want je wordt er mee om de oren geslagen!) Om een link te krijgen op een goed onderhouden blog, is het belangrijk om je aan een aantal regels te houden (lees het reactiebeleid maar eens van deze blog). Dat doet dit programma totaal niet. Ook zal het bijvoorbeeld niet eerst de tekst lezen om zo een gepaste reactie te plaatsen. Doordat webmasters dit dus erg vervelend vinden (zij werken hard aan de site en niet voor jouw vindbaarheid), belanden je e-mailadres en je url in de spamfolder. Dit is niet geen goed teken naar Google!

– Ook kun je maar 1 link naam invullen en 1x de omschrijvende tekst. Dit is juist wat nu niet meer werkt!

–          Je hebt waarschijnlijk totaal geen idee waar het programma mee bezig is, en waar je links krijgt. En dit is nu juist nodig wil je zoekmachine optimalisatie gebruiken om gevonden te worden.

Geautomatiseerde backlinks

–          Als laatste; Google heeft gewoon ronduit een hekel aan automatisch gegenereerde backlinks! Zodra de zoekmachine doorheeft waar je mee bezig bent, verhuist je website een heel stuk naar achter, als deze al niet in zijn geheel uit de indexering van de zoekmachine wordt gegooid!

Conclusie

Het is dus zonde van je geld om een dergelijk systeem te kopen. Daarnaast heeft het waarschijnlijk een heel negatief effect op je werk. Wanneer je er mee begint en het gaat fout, kun je maanden bezig zijn om dit recht te breien, als dit nog lukt. Bovendien is het respectloos en irriteer je hiermee alleen andere webmasters, en komt je site niet goed bekend te staan. (Denk maar aan die spamfolder)

Ontdek de methode om €2950 vanuit huis te verdienen, zonder technische kennis

Alex & Frank hebben een geniale methode opgezet om online geld te verdienen.

Je hebt geen technische kennis nodig, geen opleiding of diploma, geen startkapitaal. Daarnaast het relatief weinig geld en moeite.

Verdien €2950 Vanuit Huis Zonder Technische Kennis, Kosten Of Website