Natalie van Scheltinga blogt over geld verdienen op internet en het opbouwen van een internet onderneming.

Leer met haar mee om een eigen internetonderneming op te starten. Veel artikelen met tips voor thuiswerken, hoe jij ook kunt slagen op internet en reviews over producten en programma’s.

Je kunt haar avonturen volgen op Expeditie Internet http://expeditieinternet.nl!

Vandaag heeft Natalie een gastblog voor ons geschreven;

Meer bezoekers op je site door social media

Social media is een hot topic op het moment. Iedereen houdt zich er tegenwoordig mee bezig. Dit is niet zo gek want je kan veel bezoekers naar je website krijgen door het gebruik van social media.

Persoonlijk hou ik van social media omdat je gewoon jezelf kan zijn. In mijn ervaring werkt dit ook het beste. Maar kijk uit! Je kan verdrinken in social media. Er is zoveel te zien, te doen, er zijn zoveel verschillende platformen. Er is zoveel je ziet door de bomen het bos niet meer!

 Hier zijn wat algemene tips die ik zelf ook toepas

1: Gebruik niet te veel social media sites tegelijk. Ik gebruik er op dit moment 4. Mijn persoonlijke keus is Twitter, Facebook, Pinterest en LinkedIn.

2: Leer de social media sites een voor een kennen. Neem de tijd om te leren wat de gebruiken van dit sociale platform is. Dit doe je om er het meeste uit te kunnen halen.

3: Gedraag je verschillend op elk platform. Elk social media platform heeft verschillende gebruiken en ongeschreven regels.

  • Facebook is naar mijn mening het meest persoonlijk. Het is ingericht voor je vrienden.
  • Twitter kan goed gebruikt worden voor bedrijven, kleine ondernemers en zzp-ers. Het is een community.
  • LinkedIn is professioneel. Het is niet de bedoeling dat je je persoonlijke verhalen hier gaat delen. Zorg dat je iedereen op LinkedIn professioneel benaderd.
  • Pinterest is een verhaal apart. Op Pinterest volg je geen personen, je volgt interesses. Richt je Pinterest borden in naar interesse en wees zo specifiek mogelijk.

4: Deel spaarzaam op social media. Wat ik hiermee bedoel: verspreid je sociale interactie gedurende de dag. Niemand leest al je 20 tweets wanneer je ze binnen 2 minuten deelt.

5: Automatiseer je social media. Hiermee bedoel ik niet dat je ALLES moet automatiseren. Je kan ervoor zorgen dat je blog artikelen gespreid over de dag deelt. Retweets kan je ook automatiseren, net als Facebook Shares. Zorg dat je ook nog persoonlijk contact hebt. Dit gedeelte kan je niet automatiseren. Anders is al het sociale uit social media.
Meer bezoekers met social media

Ik gebruik Buffer om mijn social media gedeeltelijk te automatiseren. Er zijn verschillende versies zowel gratis als betaald. Je kan je accounts koppelen aan buffer en een schema instellen. Probeer het eens.

Krijg jij veel bezoeker op je site via social media? Deel je mening door hieronder een reactie achter te laten!

Meer weten over het krijgen van verkeer naar je website? Lees dan deze artikelen

Ontdek de methode om €2950 vanuit huis te verdienen, zonder technische kennis

Alex & Frank hebben een geniale methode opgezet om online geld te verdienen.

Je hebt geen technische kennis nodig, geen opleiding of diploma, geen startkapitaal. Daarnaast het relatief weinig geld en moeite.

Verdien €2950 Vanuit Huis Zonder Technische Kennis, Kosten Of Website