Gastblog: Natalie geeft ons tips over netwerken! Gastblog foto Natalie

Over de schrijfster: Natalie van Scheltinga, blog op Expeditie Internet. Het blog gaat over geld verdienen op internet en het opbouwen van een

internet onderneming. Deze blog staat boordevol tips over sociale media, meer bezoekers naar je site, product reviews en nog veel meer.

Netwerken is een belangrijk onderdeel van ondernemen. Maar hoe doe je dit op de juiste manier?

Netwerken gebeurt zowel online als offline. Online kun je gebruik maken van social media platformen. Offline zijn er netwerk evenementen zoals open coffee meetings en bitterballenborrels. Voor beide vormen van netwerken gelden dezelfde basisregels.

Netwerk tip 1:

Stel jezelf voor en zeg iets positiefs. Op deze manier maak je een opening voor een gesprek. Als je begint met iets positiefs, dan heb je grote kans dat je gesprek goed gaan verlopen.

Netwerk tip 2:

Luister naar de ander. Er is vast een reden dat je dit gesprek bent begonnen. Hou die reden op de achtergrond. Toon oprechte interesse voor de ander. Als je goed luistert, staat de ander straks ook open voor jou.

Netwerk tip 3:

Leef je in en praat mee. Je luistert goed naar de ander. Stel vragen, zoek naar “problemen” waar je een oplossing voor kunt bieden. Nu kan je de reden van je netwerk gesprek naar voren brengen als oplossing voor een probleem.

Netwerk tip 4: Netwerken als een professional

Biedt je dienst/product aan als de oplossing voor het probleem wat jouw gesprekspartner heeft.

Op deze manier staat je gesprekspartner open voor jouw pitch. En is de kans dat je netwerk poging succesvol is heel groot.

Netwerk tip 5:

Neem het initiatief en stap zelf op iemand af. Ben je online aan het netwerken? Neem gerust contact op met iemand, niet gewaagd is nooit gewonnen.

Zorg ervoor dat je een “echt” gesprek hebt. Hou het positief en luister. Als je deze tips opvolgt zal je binnen de kortste keren netwerken als een professional.

Ontdek de methode om €2950 vanuit huis te verdienen, zonder technische kennis

Alex & Frank hebben een geniale methode opgezet om online geld te verdienen.

Je hebt geen technische kennis nodig, geen opleiding of diploma, geen startkapitaal. Daarnaast het relatief weinig geld en moeite.

Verdien €2950 Vanuit Huis Zonder Technische Kennis, Kosten Of Website