free web stats

Verdien Je Niet genoeg? Ga Extra Geld Verdienen met deze 4 tips!

Deze week behandel ik het probleem van niet genoeg geld verdienen. Kom jij elke keer aan het einde van de maand net weer wat te kort? Dan is dit artikel iets voor jou! Ik zal je namelijk een aantal tips geven waarmee extra geld valt te verdienen.

Extra geld verdienen betekent dat het bovenop je andere verdiensten komt. Ik zal het dus niet hebben over manieren waarbij je er geen andere baan meer bij kunt hebben. De volgende onderwerpen zullen in dit artikel besproken worden:

  • Extra geld verdienen waar je nu zit: makkelijk of moeilijk?
  • Inkomsten uit beleggen: soms lucratief, soms minder interessant
  • Extra geld verdienen door je hobby te vermarkten!
  • Meer manieren om structureel geld te verdienen? Verdien minimaal €2950,- per maand met Geldgorilla Geheimen!

Extra geld verdienen waar je nu zit: makkelijk of moeilijk?

Bij de methode die ik nu ga opperen zul je misschien denken: ‘hè, kan dat?!’. Als je een baan hebt, kun je namelijk gewoon om een salarisverhoging vragen.

Je denkt misschien: ‘het is al moeilijk om een baan te vinden op de arbeidsmarkt,  waarom zou ik mijn baas irriteren?’, maar als je het waard bent moet je ook voor je rechten opkomen vind ik!

Heb jij het afgelopen jaar een hogere productie gedraaid of heb je er meer taken bij gekregen? Reden voor een salarisverhoging misschien zou ik zeggen. Als je het goed voor jezelf kunt beargumenteren en goed over kunt brengen, zal je baas echt niet heel raar opkijken.

Het ergste wat er kan gebeuren is dat hij nee zegt. Dan verandert er dus ook niks ten opzichte van nu.Veel mensen durven dit niet en komen dus niet voor hun eigen rechten op. In die zin is het misschien wel moeilijk om het te vragen.

Maar als je kijkt naar de moeite die je er in moet stoppen is het eigenlijk wel de makkelijkste methode om extra geld te gaan verdienen. Als je het naar jezelf toe kunt verkopen: gewoon doen!

Inkomsten uit beleggen: soms lucratief, soms minder interessant

Niet alle extra inkomsten hoeven natuurlijk met arbeid gegenereerd te worden. Zo kun je bijvoorbeeld ook extra geld verdienen met beleggen. Dit is een interessante optie: het is mogelijk naast een baan en je kunt er snel rijk mee worden.

Kijk maar naar al die jonge mannen in pak als je een kijkje op de Amsterdamse beurs neemt.  Al deze mensen hebben hier een volle weekbesteding en inkomen aan. Maar zoals gezegd is het ook mogelijk om in deeltijd  op de beurs actief te zijn.

Het is dan natuurlijk niet mogelijk om á la minute in te springen op gebeurtenissen in de financiële wereld, er moet natuurlijk ook gewerkt worden, maar je kunt natuurlijk wel elke paar uur kijken of je iets wilt kopen of verkopen.

Je hoeft namelijk ook niet meer fysiek op de beurs aanwezig te zijn om aandelenhandel te bedrijven. De meeste banken bieden de mogelijkheid aan om online te handelen. Alles gebeurt tenslotte toch digitaal.

Je hoeft zelfs niet heel veel verstand van zaken te hebben om succesvol op de beurs te zijn. Door in te zetten op stabiele bedrijven die winst maken, maak jij ook al winst. Soms gaat het helaas alleen anders dan je denkt. Wie had 10 jaar geleden gedacht dat er zoveel banken om zouden vallen?

Dit soort dingen kunnen, hoe onvoorzien en vervelend ook, natuurlijk altijd gebeuren. Daarom wil ik je in ieder geval aanraden om niet meer geld in te leggen dan je bereid bent om verlies te lijden.

Er bestaat altijd een risico en het zou vervelend zijn als jij door het verlies je rekeningen bijvoorbeeld opeens niet meer zou kunnen betalen.

Extra geld verdienen door je hobby te vermarkten!

Nog een leuke mogelijkheid om extra geld te verdienen naast je baan is door het vermarkten van je hobby. Dit kan natuurlijk niet met alle hobby’s, maar met veel hobby’s is het mogelijk om geld te verdienen.

Het geld verdienen op deze manier is grofweg in 2 methoden onder te verdelen: geld verdienen met handel en geld verdienen door dingen te maken.

Bij de eerste methode koop, ruil en verkoop je dingen en maak je er uiteindelijk winst mee. Bij de tweede methode verkoop je ook dingen, maar alleen de dingen die jij maakt.  Hier zijn enkele voorbeelden:

  • Het maken van eten: je kunt lekkere gerechten maken en deze weer verkopen door bijvoorbeeld met een kraampje met soep langs een schaatsroute te gaan staan. Zorg er wel voor dat je geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel.
  • Het maken van poppenhuizen: sommige mensen houden ervan om poppenhuizen te maken. En er zijn ook mensen die er goed geld voor willen betalen. Een win-winsituatie dus!
  • Ruilen van postzegels: postzegels verzamelen is ook een hobby van mensen. Als jij net een zeldzame hebt, kun je er veel geld voor krijgen. Probeer ze goedkoop in te kopen duur te verkopen.
  • Etc.

Zo zie je maar: ook met hobby’s is geld te verdienen. Jij kunt vast ook wel een verdienmodel voor jou hobby vinden. Dan heb je tijd om te werken, hobby’s te hebben en extra geld te verdienen. Want de laatste 2 dingen combineer je gewoon. Ideaal toch?!

Meer manieren om structureel geld te verdienen? Verdien minimaal €2950,- per maand met Geldgorilla Geheimen!

In dit artikel heb je kunnen zien dat extra geld verdienen op verschillende manieren mogelijk is. Zit er tussen deze methodes toch niet echt een die jou aanspreekt? Niet getreurd: er zijn natuurlijk veel meer manieren!

Indien je meer wilt weten over deze manieren om geld te verdienen, dan is het videoprogramma Geldgorilla Geheimen iets voor jou!

In dit programma leer je namelijk hoe je minimaal €2950,- per maand kunt verdienen. En dat allemaal zonder technische kennis, investeringen of kosten! Dus twijfel niet: schaf het programma aan en ga ook €2950,- per maand verdienen!

Meer informatie

Ontdek de methode om €2950 vanuit huis te verdienen, zonder technische kennis

Alex & Frank hebben een geniale methode opgezet om online geld te verdienen.

Je hebt geen technische kennis nodig, geen opleiding of diploma, geen startkapitaal. Daarnaast het relatief weinig geld en moeite.

Verdien €2950 Vanuit Huis Zonder Technische Kennis, Kosten Of Website

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *