free web stats

Extra Bijverdienen – 4 Handige Tips Om Geld Te Krijgen Naast Je Hoofdinkomen

Iedereen krijgt elke maand een zekere hoeveelheid geld binnen op de rekening. Of het nou komt omdat je winst maakt met je bedrijf, je loon krijgt, of dividend uitgekeerd krijgt: iedereen verdient geld.

Soms is dat echter niet genoeg. Je hebt veel kosten, of je wilt gewoon wat geld hebben om leuke dingen te doen. Extra bijverdienen zou dan natuurlijk erg fijn zijn. Laten methodes om extra bij te verdienen nou net zijn waar dit artikel om gaat! De volgende onderwerpen zullen besproken worden:

  • Extra bijverdienen via sociale media – gewoon vanachter de computer!
  • Extra bijverdienen met schrijven – uitdagend en extreem flexibel!
  • Extra bijverdienen als vertegenwoordiger – verkoop een bestaand product en verdien er iets aan!
  • Nog meer bijverdienen? Verdien minimaal €2950,- per maand met Geldgorilla Geheimen!

Extra bijverdienen via sociale media – gewoon vanachter de computer!

Sociale media zijn fenomenen die niet uitgelegd hoeven te worden. Zit je er zelf niet op, dan moet je er in elk geval wel van hebben gehoord. Facebook, Twitter, Youtube, Linkedin; begint er al een belletje te rinkelen?

Maar wat veel mensen niet weten, is dat er ook voor de gewone mens goed geld mee te verdienen is. Wat hiervoor bij de meeste methodes wel belangrijk is, is dat veel mensen op jouw pagina moeten willen kijken. Hiervoor is het belangrijk dat je je onderscheidt van anderen.

Belangrijk is dat je dus wel creatief bezig bent. Mensen moeten een reden hebben om naar jouw Youtube-kanaal of Facebook-pagina te gaan. Want des te meer mensen dit bezoeken, des te meer geld je zult krijgen uit advertentie-inkomsten.

Rond je pagina  of videokanaal zijn namelijk advertenties te zien, die je bezoekers ook zien. Als het goed is, wordt er ook af en toe op die advertenties geklikt en wordt er dus uiteindelijk ook wat via de advertenties verkocht. Omdat  dit dus via jouw pagina gaat, krijg jij een heel klein beetje geld per bezoeker.

Sociale media zijn dus meer dan alleen leuke speeltjes, je kunt er ook goed geld mee verdienen. Een voordeel daarbij is dat je met sommige filmpjes of pagina’s maar een keer iets hoeft te maken om mensen en dus geld te blijven trekken.

Wanneer jij bijvoorbeeld een serie filmpjes maakt met hele goede gitaarlessen, zullen er steeds  nieuwe mensen kijken zonder dat je iets hoeft te doen. Zo kan het geld blijven binnenstromen. Maar zoals gezegd is de belangrijkste regel: wees creatief!

Extra bijverdienen met schrijven – uitdagend en extreem flexibel!

Een andere manier om naast hoofdinkomsten bij te verdienen, is door te gaan schrijven. Belangrijk hiervoor is natuurlijk wel dat je wat schrijftalent hebt. Maar als je dat hebt, dan is er zeker genoeg werk te vinden.

Denk maar eens aan waar er overal teksten zijn te vinden: op dit blog, in de krant, boeken, gebruiksaanwijzingen, noem maar op! En dit alles wordt niet door de kabouters geschreven, nee dit is mensenwerk. Mogelijkheden voor extra bijverdienen dus!

En naast dat al deze teksten geschreven moeten worden, moet ook een hele hoop van deze teksten vertaald worden. Dus als je het zelf niks vind om teksten te schrijven is dit wellicht iets voor je.

Als het schrijven je wel wat lijkt, zijn er een aantal plaatsen om werk te zoeken in het schrijven. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Freelancer worden: op het internet zijn er een aantal websites waar freelancers gevraagd worden, zoals bijvoorbeeld Elance. Je kunt zelf je tarief bepalen. Omdat het meestal werkt met een beoordelingssysteem, kun je beter beginnen met een laag tarief te vragen. Als je goede feedback hebt, kun je daarna meer vragen.
  • Kranten of tijdschriften: de teksten in kranten of tijdschriften moeten natuurlijk ook geschreven worden. Je kunt her en der wat materiaal aanleveren om zo proberen je naar binnen te werken. Zeker bij de buurtkranten zullen ze al blij zijn dat iemand zich aanbiedt.
  • Samenvattingen maken: als je studeert is het soms handig om de boeken die moet leren samen te vatten. Maar er zijn natuurlijk ook andere mensen die het moeten leren en die dus baat hebben bij de samenvattingen. Bij bijvoorbeeld Joho betalen ze hier geld voor. Zo leer je de stof én verdien je geld!
  • Etc.

Er zijn dus genoeg mogelijkheden om bij te verdienen met schrijven. Het fijne van het schrijven is dat je, behoudens het halen van deadlines, zelf je tijd in kunt delen. Het is dus aardig flexibel en makkelijk te doen naast je andere bezigheden.

Extra bijverdienen als vertegenwoordiger – verkoop een bestaand product en verdien er wat aan!

Nog een mooie manier van geld bijverdienen, is door vertegenwoordiger van een product te worden. Je verkoopt dan een bepaald product en geeft informatie over dit product. Meestal kom je bij mensen thuis. De verkoper krijgt dan een deel van de verkoopopbrengsten.

Hoewel dit meer iets is van een vroegere tijd, zijn er nog steeds mensen die hier geld mee verdienen. Het bekendste voorbeeld zijn de Tupperware-parties. Waarbij mensen thuis allerlei spullen van Tupperware kunnen proberen (en kopen is de bedoeling).

Maar er zijn meer mogelijkheden: zo was mijn tante een paar jaar geleden nog vertegenwoordiger voor Herbalife. Zij stond ook helemaal achter het product Herbalife. Dit is belangrijk want als je verhaal echt gemeend is, verkoop je ook meer. En je begrijpt ook: hoe meer je verkoopt, hoe meer je verdient!

Nog meer bijverdienen? Verdien minimaal €2950,- per maand met Geldgorilla Geheimen!

In dit artikel heb je een aantal manieren kunnen zien waarmee je extra geld kunt bijverdienen. Als je nog meer wilt weten over structureel veel geld bijverdienen dan zijn er genoeg mogelijkheden.Deze mogelijkheden worden besproken in het videoprogramma Geldgorilla Geheimen.

In dit programma leer je namelijk hoe je minimaal €2950,- per maand kunt verdienen! En dat allemaal zonder technische kennis, investeringen of kosten! Dus twijfel niet: schaf het programma aan en ga ook €2950,- per maand verdienen!

Meer informatie

Ontdek de methode om €2950 vanuit huis te verdienen, zonder technische kennis

Alex & Frank hebben een geniale methode opgezet om online geld te verdienen.

Je hebt geen technische kennis nodig, geen opleiding of diploma, geen startkapitaal. Daarnaast het relatief weinig geld en moeite.

Verdien €2950 Vanuit Huis Zonder Technische Kennis, Kosten Of Website

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *