Er zijn ondertussen veel systemen en cursussen om geld te verdienen op internet. Vaak schreeuwen de teksten “genereer nu een passief inkomen”. Nu krijg ik vaak de vraag van mensen om mij heen, of het ook echt mogelijk is om een passief inkomen te genereren? Dus, ik zal eerlijk antwoord geven op deze vraag door mijn mening hierover te delen.

Een passief inkomen is (bijna) mogelijk, maar niet zomaar!

Ik heb ondertussen het een en ander aan ervaring waardoor ik wel kan zeggen dat een bijna passief inkomen mogelijk is. Bijna? Ja, bijna. En ik zal je uitleggen waarom ik dit zeg. Ik neem hiervoor het voorbeeld van de cursus Internetgeheimen. Het is de bedoeling dat je met veel verschillende “mini” sites, op basis van affiliate marketing, een passief inkomen gaat ontwikkelen. Ten eerste, gaat hier natuurlijk een heleboel werk aan vooraf. Je moet eerst een degelijke online business opbouwen, door alle sites neer te zetten. Hier gaat een hoop tijd en werk in zitten. Je moet er dus wel iets voor doen! Maar, als deze eenmaal staan, hoef je er weinig meer aan te doen. En ik zeg weinig, of noem het een bijna passief inkomen, omdat ik van mening ben dat je er wel nog wat werk aan moet doen. Niet veel, maar als je wilt dat je inkomen zo blijft lopen, zal je regelmatig het een en ander moeten controleren of aanpassen.

De video met uitleg van JP over InternetGeheimen [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=DiGkSrK2jec[/youtube]

Wat bedoel je met een “bijna” passief inkomen?

Goed, stel je hebt jouw online business opgebouwd, en de sites staan er. Alles loopt, en je verdient hier een lekker inkomen aan. Als je er nu niets meer mee doet, kun je tegen de volgende zaken aanlopen;

1: Door de Google update is het moeilijk om je site vooraan te houden, en om het grote aantal bezoekers te blijven ontvangen, waar jij je inkomen aan verdient. Het kan zijn dat je site langzaam weer naar achter zakt in de zoekmachine resultaten. En, natuurlijk heb je overal concurrentie in. Deze blijven niet stilzitten, als jij dat wel doet. Je kunt dus verwachten dat ze jou voorbij gaan in de zoekmachine resultaten.

2: Af en toe is het belangrijk om je site te vernieuwen. Het internet groeit in een razend tempo, net als zijn gebruikers. Hierdoor is het belangrijk dat je hier toch een beetje in mee groeit, en je websites af en toe moderniseert. (Het uiterlijk wat aanpassen, mogelijke functies die je op de site hebt vernieuwen etc.) En dit hoeft niet zo heel vaak. Waarschijnlijk volstaat het al met 1 of 2 keer per jaar wat werk te doen.

Wat moet je dan nog doen?
Is een passief inkomen mogelijk?

Goed, je begrijpt dus dat als je de websites laat staan en niets meer doet, het kan zijn dat er meerdere naar achter zakken in de zoekmachine resultaten. Wat als gevolg kan hebben dat jouw passieve inkomen een heel stuk daalt. Dat is niet de bedoeling! Controleer daarom wel met enige regelmaat of je nog op een goede plek staat en de bezoekers nog naar je site krijgt. Zo niet? Dan kun je weer even aan het werk. Of je kunt bijvoorbeeld een cursus erbij volgen, waarmee je leert op andere manieren bezoekers te krijgen (bijvoorbeeld met adverteren). Daarna, zoals in de alinea hierboven gezegd, kun je af en toe je website wat vernieuwen. Veel meer werk is er niet nodig.

Conclusie

Een bijna passief inkomen genereren op internet, is zeker mogelijk. Wel is het dan de bedoeling dat je deze eerst opbouwt. Een geheel passief inkomen? Ja, dat is ook mogelijk! Voor het werk wat dan nog gedaan moet worden, kun je tegen die tijd waarschijnlijk wel iemand inhuren. Zo heb je heb je dan toch een passief inkomen!

Ontdek de methode om €2950 vanuit huis te verdienen, zonder technische kennis

Alex & Frank hebben een geniale methode opgezet om online geld te verdienen.

Je hebt geen technische kennis nodig, geen opleiding of diploma, geen startkapitaal. Daarnaast het relatief weinig geld en moeite.

Verdien €2950 Vanuit Huis Zonder Technische Kennis, Kosten Of Website