free web stats

Direct Geld nodig? 4 Manieren Om Snel Te verdienen!

Het is altijd heel verveld: het einde van de maand is nog niet daar en je hebt wel rekeningen maar geen geld. In zulke gevallen kun je niet wachten met geld verdienen. Je hebt direct geld nodig! Er zijn een aantal manieren waarop je snel aan geld kunt komen op het moment dat je het echt nodig hebt.

Dit artikel zal een aantal tips geven waarmee direct geld te verdienen is. Zodat jij de volgende keer wanneer je krap  zit, hopelijk niet te vaak, weet wat je kunt doen. Het artikel sluit af met een tip om structureel geld te verdienen. De volgende onderwerpen worden besproken:

 • Geld lenen – een directe maar tijdelijke oplossing
 • Het uitzendbureau – de perfecte plek om snel werk te vinden
 • Verkoop je overbodige bezittingen – het geld ligt op zolder!
 • Nooit meer direct geld nodig hebben? Verdien minimaal €2950,- per maand met Geldgorilla Geheimen

Geld lenen – een directe maar tijdelijke oplossing

‘Lenen? Brengt lenen mij niet alleen maar verder in de problemen?’, hoor ik je denken. Het klopt inderdaad dat lenen slechts een tijdelijke oplossing is voor de geldproblemen. Je zult het geld dat je leent uiteindelijk altijd terug moeten betalen.

Ik zou dan ook alleen geld gaan lenen als je het wel binnen afzienbare tijd terug verwacht te kunnen betalen. Het kan natuurlijk gebeuren dat je in het ziekenhuis terecht komt op het moment dat je auto net ook gerepareerd moet worden. Het kan zijn dat het geld dan niet hebt en dan voor direct geld moet lenen.

Maar deze uitgaven verwacht je niet twee keer snel achter elkaar te hebben. Als je je daarna aan je normale uitgavenpatroon houdt, zul je het dus wel terug kunnen betalen. Ook voor een huis moeten mensen vaak een hypotheek afsluiten. Zo’n grote som geld kunnen niet veel mensen in een keer betalen.

Het belangrijkste bij lenen is daarom of het realistisch is dat je het terug kunt betalen. Is dit niet het geval? Niet doen dan! Daarnaast moet je je bedenken dat er aan lenen altijd kosten zijn verbonden in de vorm van rente.

Het uitzendbureau – de perfecte plek om snel werk te vinden

Een andere plek waar je snel geld kunt vinden, en niet terug hoeft te betalen, is het uitzendbureau. Uitzendbureaus matchen tijdelijke klussen en banen met de ingeschreven uitzendkrachten. Je hoeft dus in principe alleen in te schrijven.

Maar er zijn tientallen uitzendbureaus. Dus waarom slechts bij een inschrijven? Bij hoe meer uitzendbureaus je je inschrijft, hoe groter de kans op werk en dus inkomsten is. Ik kan je wel zeggen dat je binnen een week wat extra kunt verdienen via uitzendwerk als je voldoet aan de volgende voorwaarden:

 • Grote beschikbaarheid: je bent op veel tijdstippen beschikbaar en veel tijd in totaal.
 • Bereidheid voor divers werk: het maakt je weinig uit wat je precies doet, als je maar kunt werken.
 • Goede startkwalificaties en cv: het helpt natuurlijk als je goede diploma’s hebt en als je al meer hebt gewerkt. Bij het uitzendbureau hebben ze dan bewijs dat je wel wat kunt.

Natuurlijk kan het zijn dat de vlieger voor jou minder opgaat omdat je bijvoorbeeld al werk hebt. Je beschikbaarheid is dan natuurlijk lager. Maar dan nog kun je je gewoon bij de uitzendbureaus inschrijven. Je mag namelijk natuurlijk altijd weigeren. En als je wel kunt, is het mooi meegenomen toch?

Verkoop je overbodige bezittingen – het geld ligt op zolder!

De volgende manier is een redelijk voor de hand liggende manier die toch veel mensen over het hoofd zien. Wanneer je direct geld nodig hebt, kun je natuurlijk ook de spullen verkopen die je al hebt. Een ideale oplossing als je geen geld wilt lenen maar bijvoorbeeld ook geen tijd hebt om extra te werken.

Het hoeven niet per se de nieuwe dingen te zijn, en die voor jou veel waarde hebben, die je verkoopt. Ook voor oude spullen die je niet meer gebruikt, kunnen andere mensen geld geven. Soms ligt het geld letterlijk op zolder!

Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

 • Kunst: wat jij lelijk vindt, is subjectief. Misschien ben jij op je kunst uitgekeken en wil je wat anders, maar is het voor een ander nog hartstikke mooi. Het is maar wat een gek er voor biedt, zullen we maar zeggen.
 • Kleren: met kleren zal het misschien eerder een kwestie van ‘niet meer passen’ dan smaak zijn waarom je ze niet meer gebruikt. Toch kunnen ze voor een ander nog heel wat waard zijn. Ook kleren kunnen dus direct geld opleveren!
 • Electronica: elektronica verouderd snel. Hoe vaak speel jij nog met je Playstation 2? Maar kijk dan eens op Marktplaats hoeveel advertenties er nog voor zijn. Er wordt dus nog geld betaald voor oude elektronica!
 • Etc.

Zo zie je maar, als je direct geld nodig hebt, zijn er vaak toch wel mogelijkheden. Soms kun je het geld vinden waar je het niet verwacht. In de verkoop van je oude spullen dus bijvoorbeeld!

Nooit meer direct geld nodig hebben? Verdien minimaal €2950,- per maand met Geldgorilla Geheimen!

In dit artikel heb je een aantal manieren kunnen zien van direct geld verdienen als je het nodig hebt. Maar misschien wil je liever op een meer structurele manier je geld verdienen. Maak je dan geen zorgen, hiervoor zijn namelijk ook genoeg mogelijkheden.

Als je daarover meer wilt weten, dan is het videoprogramma Geldgorilla Geheimen iets voor jou! In dit programma leer je namelijk hoe je minimaal €2950,- per maand kunt verdienen. En dat allemaal zonder technische kennis, investeringen of kosten! Dus twijfel niet: schaf het programma aan en ga ook €2950,- per maand verdienen!

Meer informatie

Ontdek de methode om €2950 vanuit huis te verdienen, zonder technische kennis

Alex & Frank hebben een geniale methode opgezet om online geld te verdienen.

Je hebt geen technische kennis nodig, geen opleiding of diploma, geen startkapitaal. Daarnaast het relatief weinig geld en moeite.

Verdien €2950 Vanuit Huis Zonder Technische Kennis, Kosten Of Website

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *