free web stats

De online salarisservice van CBBS

Wees maar gerust, je bent echt niet de enige die geen zin heeft om salarisberekeningen voor je bedrijf te maken. Er zijn genoeg anderen die dat namelijk ook hebben. Er is gelukkig wel een oplossing gevonden voor deze kwelling; een online salarisadministratie.

Een online salarisservice zorgt er op een makkelijke manier voor dat jij geen omkijken meer hebt naar het loon van het personeel dat bij jou in dienst is. CBBS, oftewel: Claimbeoordelings- en Borgingssysteem, is een voorbeeld van een bedrijf die de online salarisadministratie aanbiedt. Deze is bij het CBBS niet alleen erg snel, maar ook nog eens zeer makkelijk in gebruik. Binnen 24 uur zullen zij jou alle salarisstroken en andere relevante output naar jou opsturen.

CBBS zal bij vragen op het gebied van salarisverwerking of de administratie van je werknemers tijdens kantooruren altijd voor je klaar staan. Als gecertificeerde partner van Raet kunnen zij hun klanten namelijk goed onderstuenen. Het gaat dan niet alleen over het gebruik van het programma, maar ook over het inrichten van de software waar zij gebruik van maken. Dit programma staat bekend als Youforce.

Ook wordt er door het CBBBS aan veel verschillende categorieën bedrijven een salarisservice en HR Dashboard geleverd. Al sinds tijden hebben zij hun basis bij de ambachtelijke ondernemingen liggen, zoals de ondernemers in de horeca-, schilders-, metaal- en transportbranch of aan ondernemers in bijvoorbeeld de bouw.

Ze bieden dus veel verschillende pakketen aan, die je altijd en overal een inzicht kunnen geven in de loon-en personeelsadministratie van je bedrijf. Dit is erg handig, omdat dat bijvoorbeeld ook op je tablet of smartphone kan worden gedaan. Er wordt, naast deze genoemde service, ook nog hulp aangeboden als dat nodig is, betreffend het inrichten van bijvoorbeeld een salarisservice. Ook kunnen zij de complexere vragen over bijvoorbeeld de cao of over loonwijzers beantwoorden door het geven van meer informatie.

 

Ontdek de methode om €2950 vanuit huis te verdienen, zonder technische kennis

Alex & Frank hebben een geniale methode opgezet om online geld te verdienen.

Je hebt geen technische kennis nodig, geen opleiding of diploma, geen startkapitaal. Daarnaast het relatief weinig geld en moeite.

Verdien €2950 Vanuit Huis Zonder Technische Kennis, Kosten Of Website

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *