In een van de vorige artikelen heb ik uitgelegd hoe je geld op internet kunt verdienen, met het schrijven van artikelen. Al is deze methode niet moeilijk, er zijn wel een aantal dingen die je kunnen helpen bij het schrijven van een goed artikel.

Hoe zoek je een onderwerp uit?

Je kunt er voor kiezen om een onderwerp uit te zoeken,  welke populair is. Hoe populairder het onderwerp, hoe vaker het artikel waarschijnlijk zal worden bekeken, en dus meer kansen op inkomsten. Ik heb een aantal onderwerpen voor je opgezocht, welke op dit moment populair zijn op internet:

–          Vacatures Hoe zoek je een onderwerp uit en waar moet je op letten bij het schrijven van artikelen?

–          Afvallen

–          Honden

–          Vakantie

–          Fashion

Maar, er is iets wat eigenlijk nog belangrijker is dan het bovenstaande! Het beste is, als je een onderwerp hebt, dat je ook leuk vind. Vaak gaat het onbewust, maar hoe leuker je het onderwerp vind, des te beter is de kwaliteit van je artikel. Ook weet je dan waarschijnlijk veel meer over het onderwerp, als dat je een onderwerp kiest, alleen omdat deze populair is. En de bezoekers lezen veel liever een goed artikel dat leuk geschreven is, dan een artikel met weinig kwaliteit, en welke ook niet lekker leest. (Dit kan namelijk wel het resultaat zijn, als je voor onderwerpen kiest waar je niets van weet of die je helemaal niet leuk vind)

Waar moet je op letten bij het schrijven van artikelen?

Alle websites waar je je aan kunt melden om geld te verdienen met het schrijven van artikelen, hebben regels. Lees dus voordat je je inschrijft, altijd goed de voorwaarden. Ook wanneer je een artikel klaar hebt, kijk dan nog even na of deze voldoet aan de gestelde voorwaarden. Anders kan het zijn dat ze het artikel niet goedkeuren, en dan heb je voor niets je best gedaan.

Een paar voorbeelden van de voorwaarden die bij de meeste artikelwebsites van toepassing zijn:

–          De inhoud moet over het algemeen een toegevoegde waarde hebben

–          Het artikel moet uniek zijn, dus zelf geschreven en niet ergens van gekopieerd of overgenomen zijn, tenzij je toestemming hebt van de betreffende auteur

–          Het artikel moet netjes geschreven zijn. Dus geen grof taalgebruik, discriminatie etc.

–          Je mag mensen niet aansporen om bepaalde acties uit te voeren, zoals het klikken op een advertentie

Ontdek de methode om €2950 vanuit huis te verdienen, zonder technische kennis

Alex & Frank hebben een geniale methode opgezet om online geld te verdienen.

Je hebt geen technische kennis nodig, geen opleiding of diploma, geen startkapitaal. Daarnaast het relatief weinig geld en moeite.

Verdien €2950 Vanuit Huis Zonder Technische Kennis, Kosten Of Website