In het vorige artikel over affiliate marketing, heb ik globaal uitgelegd wat affiliate marketing inhoud. Vandaag zal ik je uitleggen bij welke affiliate programma’s ik ben aangesloten en hoe ieder programma werkt. Voor alle affiliate programma’s geld; het inschrijven is geheel gratis!

Bij hoeveel affiliate programma’s schrijf ik me in?

Natuurlijk zijn er veel meer affiliate programma’s waar je je in kunt schrijven. Maar met de 2 programma’s die ik zo meteen aan je uitleg, heb ik vanaf het begin af aan goede ervaringen. Beiden hebben andere pluspunten en minpunten. Het eenvoudigste is om je bij allebei in te schrijven (het is toch gratis), omdat je zo de grootste keuze hebt, maar wel het overzicht houd. Als je het in het begin over meerdere programma’s verdeelt, kan het lang duren voor je ergens genoeg hebt verdient om uit te laten betalen.

Het eerste programma: Daisycon

Je kunt je hier gratis inschrijven zodra je een social media account hebt, website, blog of bijvoorbeeld een e-mailbestand. (Verzameling van e-mailadressen) Wanneer je je aanmeld vul je je gegevens in, en je geeft direct op waarmee jij producten wilt gaan promoten. Wanneer de inschrijving is afgerond, kan het enkele dagen duren, voordat je account is goedgekeurd. Ze keuren direct het internet medium waarmee je je hebt aangemeld, en geven hierbij aan voor welke methodes voor het promoten, je toestemming hebt. Vanaf dan kun je gaan zoeken naar producten en diensten die jij wilt gaan promoten. Ook bij deze bedrijven dien je je eerst aan te melden, en ook dan kan het een aantal dagen duren voordat je aanvraag is goedgekeurd.

Tip: Het is handig om eerst even de veel gestelde vragen en de uitleg over hoe het werkt te lezen.

Voordelen: Veel keuze om te promoten, een uitgebreid account waar je alles in kunt zien, uitgebreide opties voor materialen die je kunt gebruiken om te promoten.

Nadelen: Dat je en door het programma en door de adverteerders moet worden goedgekeurd en dat het lang kan duren voordat je ziet of een transacties is goedgekeurd of niet. (Hier hebben adverteerders standaard 6 weken de tijd voor)

Het tweede programma: PayPro

Ook bij het affiliate programma PayPro kun je je gratis inschrijven. Dit is zelfs eenvoudiger omdat je hier geen internet medium hoeft op te geven. Je kunt dan ook direct beginnen met het promoten van producten en diensten! Je kunt ook promoten hoe en waar je zelf wilt, je hebt hier bij PayPro geen toestemming voor nodig. Bij dit programma is het natuurlijk zo handig om even de voorwaarden en de veel gestelde vragen te lezen.

Voordelen: Je kunt direct beginnen, je kunt uitbetalingen aanvragen wanneer jij dat wilt, je hoeft niet alles aan te melden voor goedkeuring.

Nadelen: Iets minder keuze, maar deze blijft gestaag groeien, en bij uitbetalingen onder de €100,- betaal je €5,- transactiekosten.

Via deze afbeelding kun je je inschrijven en direct beginnen: Geld verdienen met PayPro

 

 

Ontdek de methode om €2950 vanuit huis te verdienen, zonder technische kennis

Alex & Frank hebben een geniale methode opgezet om online geld te verdienen.

Je hebt geen technische kennis nodig, geen opleiding of diploma, geen startkapitaal. Daarnaast het relatief weinig geld en moeite.

Verdien €2950 Vanuit Huis Zonder Technische Kennis, Kosten Of Website