Het kan zijn dat je me al kent van de vorige Online geld verdienen website.  Vorig jaar ben ik begonnen met deze website.

Ik heb toen artikelen geschreven op deze site, om je te helpen met geld verdienen. Later, is de website nog eens veranderd in een simpele website met een aantal aanbevolen producten.

Op dit moment is de nieuwe site zover af, dat je weer nieuwe artikelen kunt lezen! Wel ben ik hier en daar nog even bezig met een aantal verbeteringen en aanvullingen. Ik hoop dat de site snel helemaal af is!

Hoe kan het dat de site nu weer is veranderd?

Eigenlijk is dit heel simpel uit te leggen.  Toen ik net begon, wist ik al wel veel over de programma’s en producten waarmee je geld kunt verdienen. Maar, er komt veel meer bij kijken! En hier had ik nog niet veel ervaring mee. In het afgelopen jaar, heb ik veel geleerd en getest, om te zien wat het beste werkt, maar ook over alles dat hiermee te maken heeft. Vandaar mijn keuze om nu een “professionele” blog te starten over online geld verdienen. Nu begrijp en weet ik veel meer, waardoor ik je nog beter kan helpen om hier ook mee te starten.

Wat kun je verwachten van mij?

Ik wil je leren en informeren over hoe jij online geld kunt verdienen. Hiervoor plaats ik regelmatig nieuwe artikelen met allerlei informatie waarvan ik denk dat je deze goed kunt gebruiken. Maar, dus ook over alles wat er bij komt kijken. En het maakt niet uit of je nu alleen wilt bijverdienen, of een echte internet onderneming wilt opzetten. Ik schrijf over tips en informatie die nodig zijn om online geld te verdienen, maar ook bijvoorbeeld over marketing, het maken van websites in WordPress en veel meer. Ook zal ik regelmatig schrijven over producten en programma’s; of de prijs/kwaliteit verhouding goed is, maar ook of deze betrouwbaar is of niet. Ook zal ik vragen beantwoorden en regelmatig een nieuwsbrief sturen.

Dus….

Eerlijke en betrouwbare informatie, om je te helpen. En niet zoals veel websites dit doen om producten te verkopen en alleen maar geld te verdienen! Ik hoop dat je ook snel kunt beginnen met het online geld verdienen, en er veel plezier in hebt! Wil je meer weten over mij en deze blog? Lees verder!

Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan rechts van dit artikel in op de nieuwsbrief, en volg me op Facebook en Twitter. Ook kun je me toevoegen aan je Google+ account.

Ontdek de methode om €2950 vanuit huis te verdienen, zonder technische kennis

Alex & Frank hebben een geniale methode opgezet om online geld te verdienen.

Je hebt geen technische kennis nodig, geen opleiding of diploma, geen startkapitaal. Daarnaast het relatief weinig geld en moeite.

Verdien €2950 Vanuit Huis Zonder Technische Kennis, Kosten Of Website