Wanneer we over verkeer op het internet spreken, bedoelen we het verkeer van en naar een webadres. Hierbij gaat het er om, om zoveel mogelijk bezoekers naar jouw website of webwinkel te krijgen.

Welke bronnen van verkeer zijn er?

Alle websites/webadressen waar verkeer vandaan kan komen, kunnen worden gezien als bronnen. En hier zijn veel verschillende soorten in. Onderstaand een opsomming van deze verschillende sites; 

–          Zoekmachines

–          Internetgidsen

–          Startpagina’s

–          Betaalde advertenties

–          Advertentiesites (ook gratis)

–          Andere websites en webwinkels (b.v. via linkenruil)

–          Sociale media

–          Directories

–          E-mails (b.v. door middel van e-mail marketing)

Maar, ook met offline methodes, is het mogelijk om verkeer naar jouw website te krijgen. Denk hierbij de volgende mogelijkheden:

–          Advertenties in een blad of krant
Verkeer van en naar een website

–          Flyers

–          Mond tot mond reclame

–          Reclame op televisie of de radio

–          Visitekaartjes

Wat werkt dan het beste?

Over het algemeen werkt het online verkeer het beste. Dit komt omdat mensen op het moment dat ze een mogelijkheid van verkeer zien, al op het internet zitten. Wanneer ze offline over jouw website zien of lezen, moeten zij dit onthouden. En er later natuurlijk de tijd voor nemen om het adres op internet op te zoeken. Maar, er kan veel verschil in zitten wat het beste voor je werkt. Dit heeft mede te maken met in welke branche je zit, wat het doel van je website is en of het bijvoorbeeld al een bekende naam is.

Waarom is verkeer zo belangrijk?

Wanneer je een website of webwinkel hebt, is de kans groot dat je deze hebt om online geld te verdienen. Het is een feit, dat zonder dit verkeer, je geen inkomsten kunt krijgen uit je website. Deze bezoekers zijn namelijk potentiële klanten die een product kunnen kopen, of die klikken op de advertenties, of die je door kunt leiden naar andere websites. Zonder hen gebeurd er niets. Dus wanneer je echt online geld wilt verdienen, heb je deze bezoekers hard nodig. Dit is een van de belangrijkste punten waar je meer over te weten moet komen, en hard aan moet werken met online geld verdienen, als je een eigen website of webwinkel hebt!

Ontdek de methode om €2950 vanuit huis te verdienen, zonder technische kennis

Alex & Frank hebben een geniale methode opgezet om online geld te verdienen.

Je hebt geen technische kennis nodig, geen opleiding of diploma, geen startkapitaal. Daarnaast het relatief weinig geld en moeite.

Verdien €2950 Vanuit Huis Zonder Technische Kennis, Kosten Of Website